Behandelingen

Ombre

Bij een ombre look is je haar geverfd met een lichte(re) haarkleur, waar het vanaf de wortels gezien van donker overloopt naar licht. Het is dus de bedoeling dat je geen harde overgang ziet en het net lijkt of je haar door de zonnestralen lichter is geworden

Balayage

Balayage is op dit moment helemaal hot en de meest gevraagde behandeling in salons.

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat.

Highlights/lowlights

Highlights/Lowlights zijn 'streepjes' in je haar die lichter/donkerder zijn dan je eigen haarkleur. Met een Highlight/Lowlight effect kan je het veiligst lichter of donkerder gaan. Kies je voor highlights lichter dan je eigen haar, dan krijg je een speels en zomers effect.

Hoe lang het blijft zitten, ligt aan de verf en aan je haar. Bij de één blijft het een maand zitten, bij de ander zie je ze na een halfjaar nog.

Hairweave

Hairweave/Extensions zijn matten die worden geweft of terwijl genaaid aan je eigen haar. Doormiddel van ‘cornrows’ en garen blijft je haar weave goed vast zitten. Cornrows zijn vlechtjes die op je hoofdhuid worden gemaakt met verstevigd haar zodat de vlecht goed stevig blijft zitten. Aan de vlechtjes naaien ze de matten vast.

Je kan verschillende opties kiezen. Je kan kiezen voor een fullhead weave of opvulling.

Ook heb je dezelfde techniek met microringen. De micoringen worden van links naar rechts naast elkaar geplaatst in je haar. Hier wordt je baan hairweave aan vast genaaid. Dit kun je alleen doen als tussenbanen/opvulling.

De hairweave blijft max 8 weken in je haar zitten.